van Dam, Keurslager

Big Green Egg

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoor cooker op de markt. Een smoker en een grill in één! Door de unieke rondom verwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak, geur en kleur. De combinatie van dik hittebestendig keramiek en houtskool zorgt voor een perfecte temperatuurscontrole en een ongekend mals en sappig kookresultaat. Het speciaal ontwikkelt en gepatenteerd keramiek, plus een uitgedacht concept maakt de Big Green Egg de absolute marktleider in keramisch koken. En dat al meer dan 40 jaar!

Een uniek product

Het keramiek is speciaal ontwikkeld door NASA. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten deze technologie te gebruiken voor haar producten. Hiermee is Big Green Egg een uniek en onverwoestbaar product, onder alle omstandigheden. Het Big Green Egg concept (USA) bestaat al 40 jaar en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit maakt Big Green Egg de absolute marktleider in haar segment. In Nederland onderscheidt Big Green Egg zich verder door een uitstekende Costumer Support. U profiteert o.a. van: duidelijke uitleg bij aflevering dankzij de meegeleverde, Nederlandstalige DVD, uitgekiende workshops en een uitgebreid assortiment accessoires.

Wordt Eggmember

Via de nieuwsbrieven recepten ontvangen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Meldt u aan als Eggmember en u wordt (gratis) opgenomen in het bestand! Als Eggmember kunt u ook de speciaal ontwikkelde recepten bekijken en downloaden via de website,www.biggreenegg.eu. De Big Green Egg is leverbaar in vijf verschillende modellen. Mini, Small, Medium, Large, en Extra Large. De Big Green Eggs zijn ook leverbaar compleet met houten werktafel in een lange en compacte versie.

Vraag er gerust naar in onze winkel! 
Wij vertellen u graag meer over deze culinaire wonderbol.

van Dam, Keurslager

Laarstraat 3
7201CA Zutphen
0575512014

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten